Arbejdsmarkedet anno 2020 byder på andre muligheder for jobs end tidligere, og især online arbejde byder på en masse spændende muligheder for forskellige jobs, der passer perfekt ved siden af et studie. 
Et godt job ved siden af studiet skal både kunne afpasse sig med studiekalenderens omskiftelige skemaer, eksamensperioder og skal være et godt supplement til SU’en uden at dræne os for energi til vores uddannelse. 

Hvad er et godt studiejob

Det vil sige, at et godt studiejob først og fremmest skal have en grad af fleksibilitet, så eventuelle vagter ikke ramler sammen med uddannelsen. Derudover kan det være oplagt at finde studiejobs indenfor det område, som man studerer indenfor, så man allerede undervejs på studiet får opbygget sig erfaring og kompetencer til sit senere, professionelle arbejdsliv. Derudover kan mange af os godt lide at finde en arbejdsplads med et ungt og moderne miljø med lidt gang i den, mens vi studerer.

Spørg dig selv

Det er forskelligt for hver enkelt af os, hvad et godt studiejob indebærer, så start derfor med at spørge dig selv, hvad der er vigtigt for dig. Måske er det vigtigt for dig at finde et sted, hvor du kan få din faglighed og kompetencer i spil, eller også er det mere vigtigt, at jobbet bare giver en fin hyre i et godt arbejdsmiljø og ikke behøver at være studierelevant. Kan frivilligt arbejde sætte skub i dit CV eller er det oplagt at finde et studiejob, hvor du kan få fuldtidsarbejde efter endt uddannelse.

Få inspiration

Når først du er afklaret med dig selv om, hvad der er vigtigt for dig i dit studiejob, er det bare med at sætte eftersøgningen i gang. Hvis du søger inspiration til fede studiejobs anno 2020, så følg linket og få nye, gode ideer til, hvordan du kan tjene lidt ekstra på den fede måde. De fedeste, mest fleksible og spændende studiejobs er der selvfølgelig rift om og mange af dem har du sikkert aldrig hørt om. Vær derfor opsøgende, forhør dig rundt, hvilke fritidsjobs andre har og brug dit netværk til at få en fod indenfor.